Events

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van de initiatieven rond het boek? Schrijf je in op onze mailinglist.

Ontdek de betekenis van Verbinding in Verlies te Boutersem (Vlaams Brabant)

Vrijdag 11 oktober 2019, 15:00h - 22:00h (doorlopend) , Boutersem(Roosbeek), Leuvensesteenweg 30/1.Prijs: 15euro. Omwille van de organisatie en catering is het nodig dat u zich inschrijft door een mailtje te sturen naar an.hooghe@verbindinginverlies.be 

In het programma krijgt u een overzicht, waarbij u de hele namiddag en/ of avond aanwezig kan zijn, of enkel langskomt op een bepaald tijdstip volgens uw interesse. De deuren gaan dicht als een lezing start. Op dat moment bieden we in andere ruimtes van de praktijk een alternatief programma aan waar u vrij binnen en buiten kan lopen.

oa: 18.30u: Het professioneel leven na verlies (An Hooghe, Lisa Asnong Lopes. Gast: Nils Van Uffelen)

De impact van het verlies van een geliefde op de professionele loopbaan is voor velen groot. Men is niet meer dezelfde persoon als voordien. Een zoektocht op vele niveaus dringt zich vaak op. “Ga ik terug aan het werk?”, “Op dezelfde plek?”, “Wil ik dit werk nog doen?”, “Voelt waar ik voordien mee bezig was  voor mij nu nog zinvol aan?”,… Deze lezing gaat over de zoektocht in het professionele leven na verlies en het unieke proces dat iedere persoon hierin moet gaan. 

Inschrijven: mail naar an.hooghe@verbindinginverlies.be

Detail programma

Meer info? Ideeën?

Jouw reactie is meer dan welkom. Stuur een mailtje naar nils@uitgeverij-charlotte.be. Je krijgt in ieder geval een mailtje terug.