Events

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van de initiatieven rond het boek? Schrijf je in op onze mailinglist.

Boeklezing 'Anders nabij' te Leopoldsburg

Donderdag 23 mei 2019, Bibliotheek Leopoldsburg, start 19:30h, einde voorzien rond 21:30h. Toegang gratis, maar wel vooraf inschrijven.

 

Begin oktober verscheen bij Uitgeverij Charlotte het boek ‘Anders Nabij’. Vijf ouders schrijven op initiatief en onder begeleiding van psychologe An Hooghe over het leven na de dood van hun kind. Eerlijk en authentiek. Bij momenten ontroerend.

Nils, Christine, Liesbeth, Elke en Jan blijven niet steken in het verdriet en het gemis. Ze schrijven over hun zoektocht naar een nieuwe manier van nabij zijn. Dicht bij zichzelf. Dicht bij àl hun kinderen. En dicht bij de mensen in hun omgeving. De verhalen zijn divers, maar er is een rode draad die ze met elkaar verbindt: hoop.

Enkele auteurs lezen die avond hun eigen teksten voor. Er is ook ruimte voor gesprek en (lotgenoten) contact. Een muzikale omliijsting wordt verzorgd door een pianiste. 

Het aantal plaatsen voor deze avond is beperkt tot 50. 

Inschrijven ? Mailtje naar nils@uitgeverij-charlotte.be

 

Details klik hier

Meer info? Ideeën?

Jouw reactie is meer dan welkom. Stuur een mailtje naar nils@uitgeverij-charlotte.be. Je krijgt in ieder geval een mailtje terug.