Het boek

Volg ons

Verbinding in Verlies

 Verbinding in verlies

Verbinding in Verlies is een groepspraktijk voor individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie en creatieve ondersteuning. Wij geven professionele zorg en begeleiding aan iedereen die in het leven geconfronteerd wordt met verlies en rouw. Ziekte, overlijden en verlies in de brede zin van het woord.

Daarnaast is Verbinding in Verlies een expertisecentrum rond verlies en rouw voor hulpverleners die hun kennis en kunde willen uitbreiden. Wij organiseren op regelmatige basis lezingen, opleidingen en supervisies.

Ook voor werkgevers en organisaties die zorgzaam willen zijn bij de re-integratie van collega’s na verlies willen wij een aanbod bieden, passend bij elke specifieke situatie.

Meer weten? Ga naar de website van Verbinding in Verlies.

Heeft dit een gevoelige snaar geraakt?

Voel je vrij om je gevoelens te verwoorden en ze op te sturen naar nils@uitgeverij-charlotte.be. We kijken uit naar reacties van mensen zoals jij. We gaan er zeer discreet mee om. Je krijgt gegarandeerd een mailtje terug.

Events

Podcast 'AndersNabij': helemaal anders

Vanaf 28 oktober elke dag een nieuwe aflevering. Beluister de 'trailer' vanaf 14 oktober op deze site.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Lichtervelde (West Vlaanderen)

Woensdag 30 Oktober 2019, 19:00h - 21:00h , Lichtervelde, feesthuyz De Stoasje, Statieplaats 10. Toegang is gratis, maar wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Hoogstraten (Noorderkempen B)

Donderdag 28 november 2019, 19:30h - 21:30h , Hoogstraten, Bibliotheek, Lindendreef 1b. Toegang: 18€ (inclusief drankje) wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Beersel (Vlaams-Brabant)

Woensdag 4 december 2019, CC De Meent, Gemeenveldstraat 34, 1652 Beersel  Toegang: 6€ (voorberkoop) 8€ aan de kassa ( kaarten verkoop bij cc De Meent ).

Programma:

9.00: Deuren
19.45: Muziektheater
20.30: pauze en bar is open
20.40: Anders Nabij
21.40: vragen en informele babbel, bar is open

Meer info

AndersNabij Event

Zaterdag 28 maart 2020, 19:00h

cc Mechelen

meer info volgt later

 

Meer info