Het boek

Volg ons

Verbinding in Verlies

 Verbinding in verlies

Verbinding in Verlies is een groepspraktijk voor individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie en creatieve ondersteuning. Wij geven professionele zorg en begeleiding aan iedereen die in het leven geconfronteerd wordt met verlies en rouw. Ziekte, overlijden en verlies in de brede zin van het woord.

Daarnaast is Verbinding in Verlies een expertisecentrum rond verlies en rouw voor hulpverleners die hun kennis en kunde willen uitbreiden. Wij organiseren op regelmatige basis lezingen, opleidingen en supervisies.

Ook voor werkgevers en organisaties die zorgzaam willen zijn bij de re-integratie van collega’s na verlies willen wij een aanbod bieden, passend bij elke specifieke situatie.

Meer weten? Ga naar de website van Verbinding in Verlies.

Heeft dit een gevoelige snaar geraakt?

Voel je vrij om je gevoelens te verwoorden en ze op te sturen naar nils@uitgeverij-charlotte.be. We kijken uit naar reacties van mensen zoals jij. We gaan er zeer discreet mee om. Je krijgt gegarandeerd een mailtje terug.

Events

Ontdek de betekenis van Verbinding in Verlies te Boutersem (Vlaams Brabant)

Vrijdag 11 oktober 2019, 15:00h - 22:00h (doorlopend) , Boutersem(Roosbeek), Leuvensesteenweg 30/1.Prijs: 15euro. Omwille van de organisatie en catering is het nodig dat u zich inschrijft door een mailtje te sturen naar an.hooghe@verbindinginverlies.be 

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Lichtervelde (West Vlaanderen)

Woensdag 30 Oktober 2019, 19:00h - 21:00h , Lichtervelde, feesthuyz De Stoasje, Statieplaats 10. Toegang is gratis, maar wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info

Lancering Podcast 'AndersNabij'

1 november 2019: meer info volgt.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Hoogstraten (Noorderkempen B)

Donderdag 28 november 2019, 19:30h - 21:30h , Hoogstraten, Bibliotheek, Lindendreef 1b. Toegang: 18€ (inclusief drankje) wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info