Het boek

Volg ons

Uitgeverij Charlotte

 Uitgeverij Charlotte

We leven in een snelle, veeleisende maatschappij.

Vroeg of laat komt er een moment waarop je je daar niet langer in thuis voelt. Het schoentje wringt. De druk, de cijfercultus, de oppervlakkigheid, of een donderslag bij heldere hemel maken het je zo goed als onmogelijk om nog normaal te functioneren.

Uitgeverij Charlotte wil op dat moment jou ondersteunen. Ze brengt boeken op de markt die je helpen om je leven opnieuw in eigen handen te nemen. Het zijn boeken die je niet zozeer leest, maar doet. Dag na dag. Je zet ze niet in een boekenkast. Je hebt ze graag bij je. Als een compagnon. Voor onderweg.

Nils Van Uffelen richtte de uitgeverij op na de plotse dood van zijn dochter Charlotte. Als bezieler staat hij vooral op de persoonlijke toegevoegde waarde van elke uitgave. “De nieuwste hype interesseert ons niet. Onze boeken hebben geen versheidsdatum”.

Meer weten? Ga naar de website van Uitgeverij Charlotte.

Heeft dit een gevoelige snaar geraakt?

Voel je vrij om je gevoelens te verwoorden en ze op te sturen naar nils@uitgeverij-charlotte.be. We kijken uit naar reacties van mensen zoals jij. We gaan er zeer discreet mee om. Je krijgt gegarandeerd een mailtje terug.

Events

Ontdek de betekenis van Verbinding in Verlies te Boutersem (Vlaams Brabant)

Vrijdag 11 oktober 2019, 15:00h - 22:00h (doorlopend) , Boutersem(Roosbeek), Leuvensesteenweg 30/1.Prijs: 15euro. Omwille van de organisatie en catering is het nodig dat u zich inschrijft door een mailtje te sturen naar an.hooghe@verbindinginverlies.be 

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Lichtervelde (West Vlaanderen)

Woensdag 30 Oktober 2019, 19:00h - 21:00h , Lichtervelde, feesthuyz De Stoasje, Statieplaats 10. Toegang is gratis, maar wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info

Lancering Podcast 'AndersNabij'

1 november 2019: meer info volgt.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Hoogstraten (Noorderkempen B)

Donderdag 28 november 2019, 19:30h - 21:30h , Hoogstraten, Bibliotheek, Lindendreef 1b. Toegang: 18€ (inclusief drankje) wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info