Het boek

Volg ons

Uitgeverij Charlotte

 Uitgeverij Charlotte

We leven in een snelle, veeleisende maatschappij.

Vroeg of laat komt er een moment waarop je je daar niet langer in thuis voelt. Het schoentje wringt. De druk, de cijfercultus, de oppervlakkigheid, of een donderslag bij heldere hemel maken het je zo goed als onmogelijk om nog normaal te functioneren.

Uitgeverij Charlotte wil op dat moment jou ondersteunen. Ze brengt boeken op de markt die je helpen om je leven opnieuw in eigen handen te nemen. Het zijn boeken die je niet zozeer leest, maar doet. Dag na dag. Je zet ze niet in een boekenkast. Je hebt ze graag bij je. Als een compagnon. Voor onderweg.

Nils Van Uffelen richtte de uitgeverij op na de plotse dood van zijn dochter Charlotte. Als bezieler staat hij vooral op de persoonlijke toegevoegde waarde van elke uitgave. “De nieuwste hype interesseert ons niet. Onze boeken hebben geen versheidsdatum”.

Meer weten? Ga naar de website van Uitgeverij Charlotte.

Heeft dit een gevoelige snaar geraakt?

Voel je vrij om je gevoelens te verwoorden en ze op te sturen naar nils@uitgeverij-charlotte.be. We kijken uit naar reacties van mensen zoals jij. We gaan er zeer discreet mee om. Je krijgt gegarandeerd een mailtje terug.

Events

Podcast 'AndersNabij': helemaal anders

Vanaf 28 oktober elke dag een nieuwe aflevering. Beluister de 'trailer' vanaf 14 oktober op deze site.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Lichtervelde (West Vlaanderen)

Woensdag 30 Oktober 2019, 19:00h - 21:00h , Lichtervelde, feesthuyz De Stoasje, Statieplaats 10. Toegang is gratis, maar wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Hoogstraten (Noorderkempen B)

Donderdag 28 november 2019, 19:30h - 21:30h , Hoogstraten, Bibliotheek, Lindendreef 1b. Toegang: 18€ (inclusief drankje) wel graag op voorhand inschrijven.

Meer info

Boeklezing 'Anders nabij' in Beersel (Vlaams-Brabant)

Woensdag 4 december 2019, CC De Meent, Gemeenveldstraat 34, 1652 Beersel  Toegang: 6€ (voorberkoop) 8€ aan de kassa ( kaarten verkoop bij cc De Meent ).

Programma:

9.00: Deuren
19.45: Muziektheater
20.30: pauze en bar is open
20.40: Anders Nabij
21.40: vragen en informele babbel, bar is open

Meer info

AndersNabij Event

Zaterdag 28 maart 2020, 19:00h

cc Mechelen

meer info volgt later

 

Meer info